Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa
Izgara balık yemekleri - her zaman lezzetli ve özgün. Baharatımızla, balık gerçekten şenlikli, aromatik, yumuşak ve çıtır çıtır olacak. Izgara için, yoğun etli, çok kemikli ve yağlı olmayan her türlü balık uygundur. Nehir balığı söz konusu olduğunda, bütün olarak veya parçalar halinde pişirilebilir. Baharatı zeytinyağı ile birleştirin ve sosun demlenmesine izin verin, ardından balığı elde edilen sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın.
Kullanım Alanı
Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın.
Tat
Baharatlı, hafif acı
İçindekiler
İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu.
Besin Değeri 100 gr için.
Protein (g / 100g)… 7,5
Yağ (g / 100g)… 2,5
Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 160